Andreu Febrer Literary Translation Prize 2023

“Mujer leyendo” (1863), de Ivan Kramskoi (1837-1887). State Tretyakov Gallery


És un plaer per a nosaltres anunciar-vos que ja s’ha obert la convocatòria de la propera edició del Premi Andreu Febrer de Traducció Literària 2023. En aquesta XXVII edició, proposem treballar la traducció de poesia del segle XIX i principis del XX.

El Premi està dirigit a estudiants de grau i màster en Traducció i Interpretació, Llengües Aplicades, Filologies o disciplines afins de qualsevol facultat de l’Estat espanyol, i la data límit per enviar candidatures és el 15 de maig de 2023.

Podeu consultar-ne les bases i dirigir-vos a la secretaria del Premi en cas de dubte.

Les traduccions premiades es podran publicar al blog Tradiling amb una llicència Creative Commons que sol·licitarà la mateixa universitat. En tot moment es garantiran els drets morals que corresponen a l’autor/-a, especialment el reconeixement de l’autoria.

Animeu-vos! Consulteu l’entrevista que vàrem fer a Marcel Garro, el guanyador en totes dues categories en la darrera edició del Premi, la qual es va dedicar a la traducció de narrativa breu del segle XIX.

Molta sort!

Secretaria del Premi Andreu Febrer de Traducció Literària 2023

 


Es un placer para nosotras anunciar que ya está abierta la convocatoria de la próxima edición del Premio Andreu Febrer de Traducción Literaria 2023. En esta XXVII edición, proponemos trabajar la traducción de poesía del siglo XIX y principios del XX.

El Premio está dirigido a estudiantes de grado y máster en Traducción e Interpretación, Lenguas Aplicadas, Filologías o disciplinas afines de cualquier facultad del Estado español, y la fecha límite para enviar candidaturas es el 15 de mayo de 2023.

Podéis consultar las bases y dirigiros a la secretaría del Premio en caso de duda.

Las traducciones premiadas se podrán publicar en Tradiling con una licencia Creative Commons que solicitará la propia universidad. En todo momento se garantizarán los derechos morales que corresponden al autor / a la autora, especialmente el reconocimiento de la autoría.

¡Animados! Leed nuestra entrevista a Marcel Garro, el ganador en ambas categorías de la última edición del Premio, dedicada a la traducción de narrativa breve del siglo XIX.

¡Mucha suerte!

Secretaría del Premio Andreu Febrer de Traducción Literaria 2023


Auba Llompart

About Auba Llompart

Auba Llompart és professora doctora del Departament de Traducció, Interpretació i Llengües Aplicades (UVic-UCC), on imparteix assignatures de Llengua B (Anglès), Traducció Inversa i Traducció Literària de grau i màster. És membre del grup de recerca GETLICH i les seva línies de recerca són la literatura infantil i juvenil en llengua anglesa i els estudis de gènere.
This entry was posted in Catalan, English, Events, French, Literature, Spanish, Translation. Bookmark the permalink.