Andreu Febrer Translation Prize 2021

 
 


És un plaer per a nosaltres anunciar-vos que ja s’ha obert la convocatòria de la propera edició del Premi de Traducció Andreu Febrer 2021. En aquesta XXV edició, proposem treballar la traducció de textos científics divulgatius sobre la COVID-19: un tema que, com ja sabem, està a l’ordre del dia. El Premi està dirigit a estudiants de grau i màster en Traducció i Interpretació, Llengües Aplicades, Filologies o disciplines afins de qualsevol facultat catalana i espanyola, i la data límit per enviar candidatures és el 23 d’abril de 2021.

Podeu consultar-ne les bases i dirigir-vos a la secretaria del Premi en cas de dubte (premi.andreufebrer@uvic.cat).

Us animem a participar-hi i us desitgem molta sort!

Secretaria del Premi de Traducció
Andreu Febrer 2021

Es un placer para nosotras anunciar que ya está abierta la convocatoria de la próxima edición del Premio de Traducción Andreu Febrer 2021. En esta XXV edición, proponemos trabajar la traducción de textos científicos divulgativos sobre la COVID-19: un tema que, como ya sabemos, está a la orden del día. El Premio está dirigido a estudiantes de grado y máster en Traducción e Interpretación, Lenguas Aplicadas, Filologías o disciplinas afines de cualquier facultad catalana y española, y la fecha límite para enviar candidaturas es el 23 de abril de 2021.

Podéis consultar las bases y dirigiros a la secretaría del Premio en caso de duda (premi.andreufebrer@uvic.cat).

¡Os animamos a participar y os deseamos mucha suerte!

Secretaría del Premio de Traducción
Andreu Febrer 2021


Lydia Brugué

About Lydia Brugué

I’m a mother of three and a professional translator who lives in Catalonia. I teach Translation, Interpreting and Languages at Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya.
This entry was posted in Events, Profession. Bookmark the permalink.