Eines gratuïtes per practicar llengües

Ja no hi ha excusa que valgui per no practicar i mantenir una llengua en qualsevol moment, des qualsevol lloc i sense cap cost!

La xarxa i les noves technologies ens ofereixen diferents alternatives per poder mantenir activa una llengua, ara també oralment. La majoria d’aquests sistemes es basen a posar en contacte persones de diferents llengües disposades a fer un intercanvi per tal d’aprendre i practicar de manera col·laborativa.

Us faig arribar alguns recursos gratuïts interessants, els dos primers són via Skype, el tercer organitza trobades presencials, el següent és una aplicació per a Smartphone i l’última són cursos online.

 1. The Mixxer
  A free educational website for language exchanges via Skype.
 2. Italki
  Molt semblant a l’anterior, també via Skype. Tot i  que el seu lema “Hazte fluido en cualquier idioma” no és gaire lograt…
 3. Meetup
  És una xarxa mundial que organitza trobades periòdiques en diferents punts geogràfics del món amb l’objectiu de reunir gent amb interessos afins, per tant és presencial.
 4. Nova aplicació per a smartphonesbini2bini
  És una aplicació molt nova, creada per una empresa catalana, per practicar llengües amb altra gent a través de l’smartphone.
 5. Coursera
  Aquest recurs no és d’aprenentatge de llengües però si teniu ganes d’aprendre coses noves i de practicar l’anglès podeu fer un cop d’ull a aquest web:  les més prestigioses universitats nord-americanes ofereixen cursos online de temàtiques molt diverses, tenen una durada d’entre 4 i 8 setmanes. Tot un luxe!
Latest posts by Montse Vancells (see all)
This entry was posted in Digital stuff, Language learning, Profession. Bookmark the permalink.