Frozen i “La Reina de les Neus”: projecció i debat

The Snow Queen by Elena Ringo https://www.elena-ringo.com (CC BY 3.0)

El proper dijous 25 de maig et convidem a venir al passi de la pel·lícula Frozen (Disney, 2013) i al debat posterior sobre aquest film d’animació i el conte de Hans Christian Andersen en què es basa, “La Reina de les Neus” (1844). La pel·lícula es projectarà en versió original amb subtítols en anglès, i el debat es farà en català o espanyol, a partir de lectures de fragments del conte i de reflexions sobre diferents aspectes tractats a ambdues històries.

Si encara no has llegit el conte, no et preocupis, aquí el tens. Segur que gaudiràs amb la seva lectura, ja que és una de les històries més conegudes d’Andersen i de la qual han aparegut diferents adaptacions, tant literàries com cinematogràfiques. I, si vols saber una mica més sobre el seu autor, aquesta curta biografia et pot ajudar a contextualitzar millor l’obra.

La projecció serà a les 15:00 h a l’aula Segimon Serrallonga de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya i el debat començarà a les 16:30 h. Vine, ens fa molta il·lusió que formis part d’aquesta sessió que organitzem especialment per compartir amb tu part de la nostra recerca i per fomentar la reflexió acadèmica abans de tancar aquest curs 2016-2017.

Sisplau, tot i que l’entrada a l’acte és lliure, per a nosaltres (Auba Llompart i Lydia Brugué) seria molt important que t’hi apuntessis perquè puguem saber quina assistència aproximada tindrà la sessió. Data límit per apuntar-t’hi: 19 de maig.

Auba Llompart

About Auba Llompart

Doctora en Filologia Anglesa per la Universitat Autònoma de Barcelona (2014) i professora agregada de llengua i cultura angleses en el Departament de Traducció, Interpretació i Llengües Aplicades de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya.
This entry was posted in Culture, Fun. Bookmark the permalink.