Frozen: projecció i debat

El passat 25 de maig va tenir lloc a l’aula Segimon Serrallonga de la UVic-UCC l’activitat “Frozen: projecció i debat”, organitzada per les doctores Auba Llompart i Lydia Brugué. Es va projectar la pel·lícula Frozen (2013) de Disney i es va fer una comparació entre la història que presenta el film i el conte original en què es va basar, La reina de les neus, de Hans Christian Andersen (1844).

Amb una assistència aproximada de vint-i-cinc persones, entre les quals hi havia estudiants, exestudiants i professorat de traducció, l’activitat va ser un gran èxit. La pel·lícula va agradar molt, tant als qui l’havien vist i repetien com als qui no, i el debat es va quedar curt. Es van tractar temes com el rebuig social, l’homosexualitat, l’evolució dels personatges femenins de Disney o l’aspecte més religiós del conte. Tot plegat, ens va enriquir molt a tots. I ja estem pensant en repetir-ho el proper curs, amb una altra pel·lícula.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Lydia Brugué
Lydia Brugué

Acerca de Lydia Brugué

I’m a mother of three and a professional translator who lives in Catalonia. I teach Translation, Interpreting and Languages at Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya.
Esta entrada fue publicada en Culture y etiquetada , , , , . Guarda el enlace permanente.