Posa a prova les teves habilitats en la localització de videojocs

WantedLa International Game Developers Association (IGDA), l’associació de referència en l’àmbit dels desenvolupadors de videojocs i que agrupa més de 12.000 professionals del sector, ha organitzat un esdeveniment anomenat LocJam, que es durà a terme entre els dies 5 i 13 d’abril de 2014 i que posa a l’abast de tothom la possibilitat de localitzar un videojoc. Aquesta activitat es pot fer per dues vies: o bé de manera virtual a través de la pàgina de LocJam, o bé presencialment, en un dels tallers organitzats a Londres, Tòquio, Barcelona, Madrid i Milà. Les llengües que hi prenen part són l’anglès, el francès, l’alemany, el japonès, l’italià i l’espanyol.

En la coordinació d’aquests tallers hi ha presència de persones que tenen o han tingut relació amb la UVic: d’una banda, el taller de Londres el colidera Curri Barceló, professional de la localització i exestudiant de l’antiga llicenciatura de Traducció i Interpretació; de l’altra, el taller de Barcelona anirà a càrrec de la dra. Carme Mangiron, també professional de la localització i docent del Màster de Traducció Especialitzada de la Universitat de Vic.

LocJam

Si teniu ganes de posar a prova les vostres habilitats amb la localització de videojocs, aquesta pot ser una bona oportunitat per fer-ho i, si voleu, des de casa. Trobareu més informació a LocJam.

 

About Miquel Pujol

Miquel Pujol is currently a lecturer in Translation Studies at the University of Vic – Central University of Catalonia, where he teaches translation theory and audiovisual translation both at undergraduate and postgraduate level.
This entry was posted in Profession. Bookmark the permalink.