Postgrau en Interpretació als serveis públics a Catalunya – preinscripció oberta

El grup MIRAS (Mediació, Interpretació i Recerca en l’Àmbit Social) es complau de presentar la primera edició del Postgrau en Interpretació als serveis públics a Catalunya, un curs que pretén formar a persones perquè puguin treballar com a intèrprets als diferents àmbits dels serveis públics (sanitat, educació, serveis socials, justícia, policia).

El postgrau començarà el 9 de novembre i finalitzarà al juny del 2013, i presenta canvis respecte l’edició del curs d’especialització anterior: enguany es tracta d’un postgrau, l’oferta de llengües s’amplia (àrab, romanès, rus, xinès, anglès i francès) i el nombre d’hores lectives també, ja que augmenta fins a 30 ECTS. Tot això ens permetrà aprofundir, encara més, en les destreses específiques per a la interpretació en les diferents combinacions lingüístiques ofertes.

El postgrau es realitzarà a l’Escola de Polítiques Socials i Urbanes de l’IGOP (Institut de Governació i Obres Públiques; Passeig Urrutia, núm. 17, 08042 – Barcelona) i la preinscripció es podrà formalitzar fins al 23 de setembre de 2012.

Per a més informació sobre la matrícula, els requisits d’admissió i d’altres aspectes, podeu consultar la web del postgrau.

This entry was posted in Interpreting, Postgraduate studies. Bookmark the permalink.