Premi de Traducció Andreu Febrer

[Versión en español más abajo]OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Després de reunir-se el jurat del XVIII Premi de Traducció Andreu Febrer organitzat per la nostra universitat, ja tenim guanyadors per a aquesta edició 2014, dedicada als textos sobre música. Els premis han quedat molt repartits, i ja hem contactat amb els premiats. Si ets un d’ells, moltíssimes felicitats de part de tot l’equip docent de la Facultat d’Educació, Traducció i Ciències Humanes de la Universitat de Vic. Si, en canvi, no has tingut sort, t’esperem a la següent edició per tornar-ho a intentar i agraïm enormement la teva participació en el premi!

Us deixem amb un gràfic que conté unes dades molt interessants: la procedència, en percentatges, de les candidatures presentades. Fins a la propera edició!

Dra. Lydia Brugué

Secretària del Premi de Traducció Andreu Febrer

Andreu_febrer_2014

Fes clic per ampliar

Tras reunirse el jurado del XVIII Premio de Traducción Andreu Febrer organizado por nuestra universidad, ya tenemos los ganadores de la edición 2014, dedicada a los textos sobre música. Los premios han quedado muy repartidos, y ya nos hemos puesto en contacto con los premiados. Si estás entre ellos, muchísimas felicidades de parte de todo el equipo docente de la Facultad de Educación, Traducción y Ciencias Humanas de la Universidad de Vic. Si, en cambio, no has tenido suerte, ¡te esperamos en la siguiente edición para volverlo a intentar y agradecemos desde aquí tu participación en el premio!

Os dejamos con un gráfico que contiene unos datos muy interesantes: la procedencia, en porcentajes, de las candidaturas presentadas. ¡Hasta la próxima edición!

Dra. Lydia Brugué

Secretaria del Premio de Traducción Andreu Febrer
Andreu_febrer_2014

Clic para ampliar

This entry was posted in Undergraduate studies. Bookmark the permalink.