Calendar

May
18
Tue
Interpretación y tecnología
May 18 @ 19:00 – 20:30

Conversación entre Josh Goldsmith y Maria Perramon en inglés.

Forma parte del ciclo “Cápsulas de traducción. Conversaciones en línea”.

#conversatrad2021

Detalles e inscripción gratuita en
https://www.tradiling.net/capsulas-de-traduccion-conversaciones-en-linea/

 

May
21
Fri
Diccionari il·lustrat del traductor autònom
May 21 @ 17:00 – 18:30

El divendres 21 de maig a les 17.00 h s’emetrà en directe la xerrada Diccionari il·lustrat del traductor autònom, a càrrec de Rocío Broseta, traductora audiovisual especialitzada en subtitulació i doblatge.

El Diccionari… és una guia alfabètica de paraules que són essencials per als qui volen guanyar-se la vida com a traductors autònoms. Parlarem de manera distesa sobre tot el que envolta la professió i el professional: associacions, impostos, #traducosas, drets d’autor, formació, congressos… Aquesta xerrada va especialment dirigida als qui comencen el seu camí com a autònoms o estan pensant a fer-ho, però també és una llista de verificació molt recomanable per als qui ja fa anys que es dediquen a la professió.

Cal inscripció prèvia. La data límit d’inscripció és el 17 de maig del 2021. La sessió és gratuïta i oberta al públic, però l’aforament és limitat a 100 persones. Posteriorment s’enviarà a tots els inscrits l’enllaç a la reemissió, que estarà disponible fins al 27 de juny del 2021.

Cordialment,

Comissió d’Activitats de l’APTIC