Traducció de pel·licules multilingües

Membres del projecte TRAFILM

Membres del projecte TRAFILM

La traducció audiovisual és una activitat professional plena de reptes i en creixement constant, com a resultat de les necessitats dels DVD, l’augment constant de streaming de continguts, les noves normatives legals i el sector de videojocs, entre altres factors. Mai és tard per apropar-te a aquest apassionant camp i l’activitat que anunciem a continuació representa una gran oportunitat en aquest sentit.

El proper divendres 17 de juny, dins de l’International Workshop on Higher Education, tindrà lloc el simposi The Translation of Multilingual Films en el marc del projecte de recerca TRAFILM, vinculat al grup de recerca TRACTE. El simposi, en anglès, tracta el fenomen de les pel·lícules multilingües, que presenten fascinants reptes per a la professió i per a la recerca sobre traducció audiovisual.

Encetarà el simposi la conferència plenària de Carol O’Sullivan, reconeguda especialista en traducció audiovisual i literària de la University of Bristol. Continuarem amb les intervencions dels diferents membres del projecte.

Per la tarda, hi haurà un taller de recerca, a càrrec dels membres del projecte i, com la sessió matinal, serà obert a tothom interessat en el fenomen de la traducció audiovisual i el multilingüisme.

La inscripció és gratuïta però indispensable per obtenir certificat d’assistència. Al formulari d’inscripció cal fer constar el nom de l’activitat: The Translation of Multilingual Films. An Overview of TRAFILM Research Project.

Ens hi veurem!

Eva Espasa

About Eva Espasa

Eva Espasa, Ph.D. in English Philology (University of Barcelona), is a Senior Lecturer at the Universitat de Vic (Catalonia/Spain), where she teaches audio-visual translation, translation for advertising, and scientific and technical translation at undergraduate and postgraduate levels. Her main research interests are audiovisual translation, stage translation, translation training and gender studies.
This entry was posted in Congresses, journals and research, Profession. Bookmark the permalink.